News Flash:

Probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva noastra s-a retras de la turneul de la Sydney, din cauza unui virus

13 Ianuarie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Veste proasta pentru fanii tenisului din Romania. Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, transmis de Digi Sport, inainte de a juca primul meci, acuzand un virus stomacal. Favorita nr. 1 in Australia, Halep ar fi trebuit sa joace in compania Karolinei Pliskova.

Site-ul WTA scrie ca Simona Halep a acuzat "o afectiune gastrointestinala", motiv pentru care a declarat forfait cu putin timp inainte de meci. In locul ei, Pliskova o va intalni pe Nicole Gibbs, jucatoare din SUA eliminata in calificari de Tsvetana Pironkova, scor 3-6, 1-6.

Numarul 3 mondial, Halep va juca in schimb la Australian Open, scrie digisport.ro. Din cate se pare, Sydney nu ii poarta noroc jucatoarei din Constanta. Anul trecut, ea a pierdut in primul tur in fata americancei Madison Keys, scor 1-6, 4-6.

"Ne pare foarte rau ca am primit vestea retragerii Simonei din turneu. Ii dorim o recuperare cat mai rapida in vederea Grand Slam-ului de la Melbourne. O asteptam cu bratele deschise anul viitor la Sydney", a spus directorul turneului, Alistair MacDonald.

Favorita principala in acest an la Sydney ramane cehoaica Petra Kvitova, eliminata in semifinale la Shenzen, de Timea Bacsinszky.

simona halep sydney karolinei pliskova halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008407 (s)