News Flash:

Simona Halep s-a calificat in prima ei finala din 2015

9 Ianuarie 2015
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii in valoare totala de 500.000 de dolari, dupa ce a trecut de sportiva chineza Saisai Zheng, locul 97 WTA, scor 6-2, 6-3.

Meciul a durat o ora si 26 de minute.
In primul set, la scorul de 5-2 pentru romanca, Saisai Zheng a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a acuzat dureri la spate.
In finala, Halep o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Petra Kvitova, cap de serie numarul 2, si Timea Bacsinszky, a opta favorita.
Pentru accederea in finala la Shenzhen, Halep va primi 180 de puncte WTA si 55.323 de dolari.
Halep: Sunt mandra de cum am evoluat saptamana asta
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a declarat ca este mandra de evolutia sa la turneul de la Shenzhen (China), unde a reusit sa se califice in finala.
"Sunt foarte mandra de cum am evoluat saptamana asta, am avut un start bun. Astazi nu am jucat la nivel maxim, dar o parte a publicului a fost de partea mea si ii multumesc. Sper sa am un an bun si fanii sa fie mereu alaturi de mine. Mai intai ma gandesc la meciul de maine, iar apoi vreau sa ajung din nou la Turneul Campioanelor. Vreau sa joc multe meciuri si sa devin o jucatoare mai buna", a declarat Halep.

shenzhen saisai zheng petra kvitova timea bacsinszky
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006165 (s)