News Flash:

Primul trailer al filmului „Bohemian Rhapsody”, dedicat trupei Queen, a fost lansat – VIDEO

16 Mai 2018
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
queen

Primul trailer al filmului biografic „Bohemian Rhapsody” a fost lansat, luni, videoclipul dezvaluind o dezbatere legata de lansarea melodiei omonime a trupei Queen, managerul acesteia contestand durata de sase minute a piesei, scrie bbc.com.
In trailer apare Rami Malek, care il interpreteaza pe Freddie Mercury, acesta reactionand la contestarea duratei melodiei „Bohemian Rhapsody”. „Iti compatimesc sotia daca tu crezi ca sase minute inseamna o eternitate”, ii spune artistul managerului trupei. 

Trailerul mai contine si o scurta scena cu un conflict in studioul de inregistrari.

Filmul este regizat de Dexter Fletcher, care l-a inlocuit pe cineastul Bryan Singer dupa ce acesta a fost concediat. Fletcher a fost angajat anterior sa regizeze filmul, dar s-a retras in 2014 din proiect. Deadline a scris atunci ca motivul pentru care cineastul a renuntat la aceasta pelicula a fost aparitia unor „diferente creative” cu producatorii.

Ulterior, Twentieth Century Fox a anuntat ca Bryan Singer nu mai este regizorul acestui film, in timp ce o sursa a declarat pentru BBC ca principalul motiv pentru concedierea cineastului este „comportamentul sau inconstabt pe platourile de filmare”. Pe de alta parte, Bryan Singer - care a regizat „The Usual Suspects”, patru filme din franciza „X-Men” si „Superman Returns” - a spus ca a fost concediat in timp ce era bolnav, studioul refuzand sa il sustina in aceasta perioada. Potrivit The Hollywood Reporter, Singer a avut un conflict cu actorul Rami Malek si nu s-a prezentat la filmari de mai multe ori.

Din distributie mai fac parte Gwilym Lee, in rolul lui Brian May, Ben Hardy, in rolul lui Roger Taylor, si Joseph Mazzello, in rolul lui John Deacon. Intre alti actori care apar in film se numara Mike Myers, Allen Leech, cunoscut din serialul „Downton Abbey”, si Aidan Gillen, cunoscut din „Game of Thrones”.
Filmul ar urma sa aiba premiera in Romania pe 2 noiembrie, potrivit cinemagia.ro.

Formatia Queen a fost infiintata in 1970, la Londra. Trupa a cunoscut succesul in formula Freddie Mercury (voce, pian, chitara), Brian May (chitara, voce), John Deacon (bas) si Roger Taylor (tobe, voce). Dupa moartea lui Freddie Mercury, pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani, din cauza SIDA, basistul John Deacon a decis sa se retraga din muzica, iar Brian May si Roger Taylor au continuat sa cante solo, dar si sub numele Queen, cu diferiti solisti. In perioada 2004 - 2009, vocalistul formatiei a fost Paul Rodgers. Din 2011, formatia britanica a inceput o colaborare cu solistul american Adam Lambert.

Cu 15 albume de studio, trupa Queen a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, in 2001, si primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, in 2002. Doi ani mai tarziu, Queen a fost inclusa in UK Hall of Fame. Albumele formatiei au fost vandute in aproximativ 200 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005895 (s)