News Flash:

Primul partid care isi anunta prezidentiabilul. PNL voteaza sustinerea lui Iohannis la alegerile din 2019. Orban, propus premier

11 Martie 2018
779 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1


Liberalii vor vota, duminica, o rezolutie pentru sustinerea lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de presedinte si a lui Ludovic Orban pentru functia de premier, decizia fiind luata prin suplimentarea ordinii de zi a sedintei Consiliul National al partidului, care are loc la Parlament.
Delegatii Consiliului National al PNL au decis suplimentarea ordinii de zi cu doua noi puncte, respectiv validarea ca propunere pentru functia de prim-ministru a liderului liberalilor, Ludovic Orban, si a celei de candidat la functia de presedinte al Romaniei, pentru alegerile din 2019, a lui Klaus Iohannis.

Cele doua propuneri urmeaza sa fie supuse votului secret al delegatilor la reuniune.

Propunerea pentru sustinerea drept candidat al liberalilor la Presedintie a lui Klaus Iohannis a fost facuta de liderul liberalilor, Ludovic Orban, iar cea pentru functia de premier a fost facuta de prim-vicepresedintele PNL, Iulian Dumitrescu.
"In documentele care urmeaza sa fie adoptate astazi o sa vedeti ca scrie ca urmeaza sa construim, sa cream un nou program de guvernare un lucru atat de asteptat de romani, un program care sa arate ca suntem, intr-adevar, alternativa la PSD. De ceea cred ca este absolut normal sa solicit introducerea pe ordinea de zi a unui nou punct si anume sa formalizam desemnarea candidatului Partidului National Liberal la functia de prim-ministru in persoana presedintelui partidului, domnul Ludovic Orban", a declarat Iulian Dumitrescu de la tribuna Consiliului National.

"Este o necesitate din punct de vedere statutar, este o necesitate din punct de vedere politic, validarea candidatului la presedintia Romaniei din partea PNL se decide in Consiliul National.Dupa cum vedeti, dupa o buna perioada de vreme adversarii nostri politici au o strategie sistematica de creare a unei false imagini ca ar exista o distanta intre PNL si presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis este ales presedinte al Romaniei ca si candidat din partea PNL. PNL s-a angajat in parteneriat cu presedintele Romaniei sa puna in practica proiectele lansate in perioada candidaturii", a declarat presedintele PNL Ludovic Orban.

La ora transmiterii acestei stiri, 785 de delegati ai PNL sunt reuniti, la Palatul Parlamentului, pentru sedinta Consiliului National al partidului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005832 (s)