News Flash:

Primarul Robu si-a depus candidatura pentru un nou mandat

26 Aprilie 2016
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1 1
Robu si-a depus oficial candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Timisoara luni, in jurul orei 11. Insotit de un alai numeros format din candidati la Consiliul Local Timisoara, Consiliul Judetean Timis si membri de partid, Robu a depus dosarele cu semnaturi de sustinere.
In fata judecatorilor, primarul in functie al Timisoarei a afirmat ca a strans peste 14.000 de semnaturi de sustinere, in timp ce candidatii la Consiliul Local Timisoara au strans circa 9.000 de semnaturi, scrie tion.ro.
Robu si insotitorii sai au profitat de ocazie pentru a se poza pe scarile de la intrarea in Primaria Timisoara, moment in care l-au surprins pe presedintele interimar ALDE Timis, Teodor Melescanu, care venise si el la Biroul Electoral Municipal pentru a depune dosarele de candidatura. Pe scara, cei doi au schimbat cateva vorbe. Melescanu a fost curios cate semnaturi au strans cei de la PNL, iar Robu i-a spus ca peste 14.000. Fostul sef al SIE a replicat: „Noi am strans 16.000, dar in patru exemplare”.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)