News Flash:

Iohannis i-a cerut demisia lui Dragnea

25 Aprilie 2016
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit duminica, ca vineri, dupa condamnarea sa in dosarul Referendumul, a fost sunat de presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut sa demisioneze.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca vineri a fost sunat de presedintele Klaus Iohannis, in jurul orei 19,00, pentru a-i solicita sa demisioneze de la sefia partidului. "M-a sunat vineri (Klaus Iohannis - n.r.), pe 7 seara. Eram la volan”, a spus presedintele PSD Liviu Dragnea, duminica, intr-o emisiune TV. Dragnea a povestit ca a oprit pe dreapta si a vorbit cu presedintele.

”Mi-a zis ca-i pare rau in plan personal, dar crede ca eu, avand aceasta pozitie, ar trebui sa-mi dau demisia, ca pot afecta imaginea Romaniei”. "Mi s-a parut deplasat ca presedintele Romaniei sa ceara unui presedinte de partid politic sa-si dea demisia. Nu are dreptul sa se amestece in viata unui partid”, a continuat Dragnea. Mai mult,”cred ca fara sa-si dea seama, a intrat intr-o zona neconstitutionala”, a incheiat seful PSD.

Intrebat daca ia in calcul o suspendare a presedintelui, Dragnea a raspuns negativ.

"Nu, eu nu pornesc nicio suspendare, eu nici pe aia n-am pornit-o. (...) Domnul presedinte Iohannis nu are dreptul sa se amestece in viata interna a niciunui partid. Nici presedintele Iohannis, nici altcineva. Sigur, cei de la PNL este normal sa atace, pentru ca ei nu pot prezenta altceva, nu au ce sa prezinte altceva ei nu pot spune, din pacate pentru Romania un lucru important pe care in ultimii 20 de ani l-au facut pentru aceasta tara. (...) Dar nu ma asteptam la presedintele Iohannis, nu mi se pare normal", a aratat Dragnea.

Presedintele PSD crede ca nu mai are rost sa colaboreze cu presedintele si a recunoscut ca nu se astepta de la un astfel de gest de la seful statului.

"Sincer sa fiu, nu stiu (n.r. — daca va continua sa colaboreze cu presedintele). Recunosc ca e important ca e presedintele Romaniei, dar in aceste doua zile nu a fost pe primul loc pe lista de prioritati a mea, am avut de discutat cu mult mai multi oameni si cu mine insumi.

liviu dragnea klaus iohannis demisia suspendare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005839 (s)