News Flash:

Primarul Robu readuce in discutie proiectul metrolului in Timisoara. Cum raspunde edilul ironiilor lui Ponta

28 Februarie 2015
1505 Vizualizari | 1 Comentarii
Daca acasa multa lume priveste cu scepticism ideea sa de a duce in subteran liniile de cale ferata care traverseaza orasul si de a introduce transportul cu metroul, ba chiar premierul Victor Ponta a vorbit despre el ca despre „un primar buclucas”, edilul-sef al Timisoarei, Nicolae Robu, este convins ca va ramane in istorie drept un mare primar: primeste scrisori de apreciere din strainatate. Edilul a prezentat o scrisoare de la un timisorean stabilit in Leipzig care i-a recomandat sa mearga inainte cu planul sau.

Primarul Nicolae Robu a citit vineri, in conferinta de presa a PNL Timis, scrisoarea timisoreanului stabilit peste hotare, in Germania, la Leipzig, bucuros ca cineva l-a sfatuit sa mearga inainte cu planul sau ce metroul.
Omul i-a povestit ca si acolo au fost critici cand s-a decis sa se introduca metroul, dar ca dupa ce s-a intamplat asta toata lumea a fost multumita.
„Sunt un timisorean care va scriu din Leipzig, unde sunt stabilit de 15 ani. Cu toate ca si aici avem casa noastra, am pastrat si casa din Timisoara, asa ca urmarim cu interes toate realizarile pe care le faceti pentru Timisoara si timisoreni. Vreau sa va confirm ca ideea cu metroul este excelenta si sa nu o abandonati sub nicio forma. Leipzigul este un oras cam de marimea Timisoarei si de anul trecut s-a dat drumul la metrou. Si aici au fost multi care au criticat, dar de cand s-a dat drumul nu mai zice nimeni nimic si toata lumea e foarte multumita. A si devenit deja o mandrie pentru oras, nimeni nu si-ar mai putea inchipui orasul fara city tunnel. Cu toate ca exista o autostrada de centura in jurul orasului, exista si o sosea rapida (n.r. - noi inca nu avem, a reamintit Robu), cu patru benzi, care strabate orasul de la sud la nord (...) Nu va faceti grija, ca ideile dumneavoastra sunt mai mult decat corecte si lumea o sa va vada dreptul unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut Timisoara” - i-a scris timisoreanul din Leipzig lui Robu.
Cat despre critici, primarul crede ca cei care se opun unei asemenea idei sunt „limitati” pana la urma, scrie tion.ro.
„Intr-o multime de alte orase, ducerea in subteran a unor linii de cale ferata folosite ba pentru tramvaie, ba pentru trenuri in regim S-Bahn nu e ceva iesit din comun. La noi atata de limitati sunt unii ca li se pare ca o astfel de idee este ceva fantasmagoric”, a afirmat Robu.
In ceea ce priveste afirmatiile facute zilele trecute de premierul Victor Ponta, care l-a catalogat pe Nicolae Robu ca fiind „un primar buclucas care face metrouri” cand Romania nu are inca centuri si autostrazi, edilul-sef a refuzat sa comenteze...
„Eu sunt om de serios, nu comentez luarile la misto... E treaba oricui. Cine m-a luat? Domnul Ponta? Nicio problema, nu comentez nicicum. Eu las ceva facut efectiv, nu vorbe...”, a replicat Robu.

victor ponta robu domnul ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006403 (s)