News Flash:

Primarul Brasovului, adus cu o duba a Jandarmeriei la sediul Primariei

29 Iunie 2015
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
george scripcaru0
Primarul Brasovului, George Scripcaru, al carui nume apare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica, a fost adus, luni la pranz, cu o duba a Jandarmeriei, la sediul Primariei, unde au loc perchezitii ale procurorilor.
Scripcaru a fost adus de catre jandarmi de la locuinta sa, din Ghimbav, unde procurorii au facut perchezitii, la sediul Primariei municipiului Brasov, unde vor fi continuate perchezitiile in biroul primarului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat ce acuzatii i se aduc de catre procurori, George Scripcaru a raspuns: "O sa aflati pe parcurs despre ce este vorba", refuzand sa faca alte declaratii.
La ora transmiterii acestei stiri, primarul Geroge Scripcaru se afla in sediul Primariei Brasov.
Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2010-2015, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.
Potrivit sursei citate, anchetatorii fac, luni, 20 de perchezitii in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, restul fiind la sediile unor societati comerciale si la domiciliile mai multor persoane.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc percheziti este Primaria Brasov, acuzatiile vizand incheierea unor contracte de vanzare-cumparare de eergie termica. Mediafax.ro

scripcaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)