News Flash:

Prima reactie a Laurei Chiriac dupa divort

16 August 2016
4843 Vizualizari | 1 Comentarii
laura chiriac
Fosta candidata a ALDE la Primaria Sectorului 1 Laura Chiriac este in atentia presei, care, dupa ce aceasta a scris pe Facebook ca a revenit la numele sau dinainte de casatorie. Astfel, presa a scris despre despartirea in secret de Octavian Basoc, dupa ce in campania electorala a fost filmata de jurnalistii de la Cancan in ipostaze apropiate de Sergiu Diacomatu. In acest context, Laura Chiriac a raspuns, pentru dcnews.ro, mai multor intrebari. 
Cum v-a schimbat campania electorala pentru alegerile locale viata?

Laura Chiriac: In bine. Am comunicat foarte bine cu oamenii din sectorul 1. Eu locuiesc in sector. Merg cu nepotelul meu in parcurile din sector. Ii revad deseori pe multi dintre cei pe care i-am intalnit in campanie. De fapt, felul in care partidul mi-a confiscat mandatul de consilier, obtinut legitim, maniera in care au incercat sa forteze numirea lui Tudy pe postul de viceprimar, anchetele declansate dupa scandalul de la permise, legat de domnul Tariceanu, ii fac pe oameni sa inteleaga mai bine cum stau lucrurile si sa imi spuna ca poate nu era locul meu acolo....
Ce faceti acum, in ce consta activitatea dvs. profesionala?
Laura Chiriac: Nu ma numar printre cei care se agata de sinecuri, consilii de administratie, contracte cu statul, functii de capusat contribuabilul. Nu am renuntat la ideile mele. Voi veni cu proiecte noi. Nu ma simt nicidecum descurajata de clica transpartinica pusa in miscare in timpul campaniei. Manevrele lor se deconteaza in anchete penale, multi incearca sa se impace cu gandul ca vor merge la racoare... Sacalii s-au retras in vizuini. Puterea vine din libertate. In primul rand din libertatea de opinie, extrem de rara in ziua de azi. Eu ma bucur de aceasta libertate. E mare lucru.
Am vazut ca ati divortat. Scandalul din campania electorala a fost cauza?
Laura Chiriac: Unde ati vazut? Nimic din ceea ce tine de familia mea nu face obiectul interesului public. Deci n-aveti unde sa vedeti nimic. Nu legitimez dimensiuni paralele abjecte care nu intereseaza pe nimeni. La "scandalul" din campanie au vibrat doar cei care s-au chinuit sa il puna in scena, sa calculeze unghiul, sa stea frumos la poza. Le-a iesit prost, din pacate.... Ca asa se intampla... cand regizorii mediocrii simt ca au facut treaba nesatisfacatoare, trimit aplaudaci in primele randuri, poate se contamineaza publicul cu frenezie. Le recomand sa vada "The secret life of pets". E genial!
Intentionati sa mergeti spre alt partid?
Laura Chiriac: Tendinta de destructurare a partidelor nu face bine societatii romanesti. E mare nevoie de schimbare. Insa demonizarea partidelor, printr-un discurs de sorginte extremista e la fel de nociva ca inertia si lipsa de proiecte pe care le afiseaza multe partide. Daca proiectele mele vor fi sustinute, imi voi incepe cu adevarat drumul politic.
Vezi continuarea interviului pe dcnews.ro

a alde laura chiriac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #1537
duelul lezbienesc cu denise rifai,o fii facut-o sa divortzeze.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009403 (s)