News Flash:

MIRACULOS! Ce se intampla daca te ungi cu aloe vera pe par

15 August 2016
3532 Vizualizari | 0 Comentarii
aloe vera in par
Cu totii am auzit despre proprietatile vindecatoare ale plantei Aloe Vera. Aceasta este o planta tropicala si este cultivata mai ales in scopuri medicinale.
Dar trebuie sa stii ca Aloe Vera poate fi crescuta si in casa pentru ca nu necesita conditii deosebite de crestere si nici o grija speciala. Trebuie doar sa o uzi din cand in cand sa-i asiguri caldura si sa o mai fertilizezi. Aceasta uimitoare planta are foarte multe beneficii pentru sanatate datorate proprietatilor sale tamaduitoare.
Aloe Vera ar frunzele pline cu o substanta vascoasa si este foarte usor de colectat. Trebuie doar sa despici frunza si sa colectezi intr-un recipient aceasta substanta vascoasa.
Daca ti se pare ca parul tau nu creste la fel de repede ca al altor persoane, incearca aceasta solutie indiana, care stimuleaza cresterea podoabei capilare.
Ai nevoie de ulei de cocos si ulei de castor pe care le poti gasi la orice magazin bio, capsule si vitamina E pe care le gasesti la farmacie si cateva frunze de Aloe Vera.
Mai intai despica frunzele de Aloe Vera, se indeparteaza spinii si se taie felii. Se razuieste gelul din interiorul frunzei cu un cutit sau cu o furculita. Dupa ce se razuieste gelul folositi frunza frecand-o de scalp.
Cum sa procedezi mai departe?
Iti pui aceasta solutie pe par si masezi usor cu degetele timp de 5 minute. Dupa 5 minute iti sprijini capul pe orice suprafata comoda sau chiar pe perna si continui sa-ti masezi capul usor. Acest masaj va ajuta la imbunatatirea circulatiei si va grabi cresterea parului. Fa aceste miscari timp de 2- 3 minute. Dupa ce ai terminat aceste miscari leaga-ti parul foarte strans. Lasa-l peste noapte ca aceasta solutie sa actioneze si dimineata spala-l ca deobicei.
Expertii spun ca poti sa pastrezi acest amestec intr-o sticla si aplica-o de 4-5 ori pe saptamana. Parul tau va creste cu 40-50% mai des!

aloe vera vascoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005523 (s)