News Flash:

Preparatul care incetineste imbatranirea. Imbunatateste vederea, reduce ridurile, iar parul alb isi recapata culoarea

13 Aprilie 2016
1767 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
Imbatranirea nu ocoleste pe nimeni, dar ne sta in putere sa intarziem cat mai mult efectele acestui proces. Daca parul a inceput sa iti incarunteascatenul a capatat mici riduri, iar vederea iti mai joaca feste e timpul sa iei masuri. Iata oreteta care te ajuta sa incetinesti imbatranirea. Vei fi uimit sa constati ca vederea isi recapata acuitatea, pielea va arata mai bine, iar parul revine la culoarea initiala.

Ingrediente
1 cana de ulei de seminte de in
4 ½ lamai de dimensiuni medii
4 catei de usturoi
2 kg de miere bio

Mod de preparare
Puneti totul intr-un blender si amestecati, decojiti doar doua dintre lamai inainte de a le adauga intr-un blender, apoi adaugati in amestec seminte de in si miere si amestecati din nou. Pastrati amestecul intr-un borcan de sticla bine sigilat.

Luati cate o lingura cu jumatate de ora inainte de fiecare masa. Utilizati numai lingura de lemn nu de metal! Consumati din amestec de cel putin trei ori pe zi.

Cum functioneaza
Uleiul de seminte de in este o sursa de acizi grasi esentiali - acid alfa-linolenic, sau ALA. Acestia ajuta la formarea structurii fiecarei celule din organism. Suntsunt importanti pentru par si sanatatea pielii. Persoanele care nu dispun de acestea au adesea probleme cu cresterea parului. 

ALA din uleiul de in poate ajuta la inhibarea enzimei numita 5 alfa reductaza, care transforma testosteronul in hormonul masculin dihidrotestosteron (DHT). DHT este un hormon masculin, sau androgen, care micsoreaza foliculii de par, conform Clinicii Mayo. 

Sursa: Live Strong

imbatranirea tenul mici riduri vederea reteta ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007200 (s)