News Flash:

Premierul Dacian Ciolos este asteptat vineri la Timisoara

27 Ianuarie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos
Vineri, 29 ianuarie, premierul Dacian Ciolos este asteptat la Timisoara, pentru a participa la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa lui José Manuel Durao Barroso, fost prim-ministru si ministru de externe al Portugaliei, fost presedinte al Comisiei Europene din 2004 pana in 2014. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Vest Timisoara. 
Programul oficial al Guvernului Romaniei include pentru data de 29 ianuarie deplasarea primului-ministru Dacian Ciolos la Timisoara. El urmeaza sa participe la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa lui José Manuel Durao Barroso, scrie tion.ro.
In data de 29 ianuarie, de la ora 10, in Aula Magna „Ioan Curea” din cadrul UVT, va avea loc ceremonia oficiala de decernare a titlui de Doctor Honoris Causa Beneficiorul Publicorum, profesorului universitar Jose Manuel Durao Baroso. Cuvantul de prezentare ii va apratine lui Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest Timisoara, iar ulterior Baroso va sustine o conferinta.

dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)