News Flash:

PPDD anunta ca sustine Guvernul Ponta 4. Secretarii de stat ai formatiunii raman in noul Executiv

15 Decembrie 2014
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PPDD, Simona Man, a declarat, luni, dupa o intrevedere cu premierul Victor Ponta, la Parlament, ca PPDD sustine Guvernul Ponta 4 si ca secretarii de stat ai formatiunii raman in noul Executiv.
”PPDD sustine Guvernul Ponta 4. PPDD are secretari de stat, raman toti pe care i-am avut, suntem convinsi ca lucrurile vor functiona in continuare”, a spus Simona Man.
Ea a aratat ca parlamentarii PPDD vor vota Guvernul Ponta 4.
”Membrii PPDD si deputatii PPDD sigur vor sustine proiectele Guvernului. Nu le putem impune sa voteze Guvernul, fiecare face ce-i dicteaza constiinta”, a spus Man.
In luna iunie, PSD si PPDD au incheiat un protocol de colaborare parlamentara si la nivel local, liderul PSD Victor Ponta sustinand ca nu este vorba despre intrarea PPDD in Guvern si ca acest protocol va fi pana la alegerile parlamentare din 2016.
In urma incheierii acestui protocol, Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD), a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012.
In luna noiembrie, dupa anuntarea sustinerii de catre acest partid a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, presedinta PP-DD, Simona Man a fost numita la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat.
De asemenea, liderul organizatiei judetene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), Eduard Dumitrascu, a fost numit in postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Mediafax.ro

ppdd noul executiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005868 (s)