News Flash:

PMP va adresa invitatia formala presedintelui Traian Basescu sa se alature partidului

14 Decembrie 2014
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Baile Tusnad, ca saptamana viitoare Consiliul National Executiv al PMP va adopta "o invitatie formala” pe care o va adresa presedintelui in functie, Traian Basescu, de a se alatura partidului.
"Am decis ca in urma sedintei Consiliului Executiv National (CEN) sa adoptam un document in care sa afirmam ferm din partea PMP continurea proiectelor incepute in mandatele presedintelui Traian Basescu, sustinerea pe mai departe a principiilor si valorilor carora s-au subsumat cele doua mandate ale presedintelui Romaniei si, de asemeni, o invitatie formala catre presedintele Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara”, a declarat Elena Udrea, citata de corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele PMP a mai spus ca sedinta CEN este programata la inceputul saptamanii viitoare.
Udrea declara, in noiembrie, ca singura functie de conducere pe care ar putea sa o aiba Traian Basescu in PMP ar fi cea de presedinte al partidului, aratand ca ea nu-si imagineaza ca actualul sef al statului sa vina ca secretar general sau ca vicepresedinte. Mediafax.ro

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008661 (s)