News Flash:

Posta Romana permite accesul in oficiile postale chiar si fara certificat verde

26 Octombrie 2021
477 Vizualizari | 1 Comentarii
posta romana

Posta Romana a anuntat luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca toti clientii care trebuie sa-si rezolve problemele la oficiile postale, pot intra in incinta subunitatilor chiar si fara certificatul verde care atesta vaccinarea sau trecerea prin boala. Altfel spus, atat pensionarii, cat si parintii, pot sa isi ridice pensiile si alocatiile la fel cum o faceau pana acum.
 
„Prin natura activitatii sale de furnizor de servicii postale universitare” Posta Romana este exceptata de la aplicarea noilor restrictii care au fost adoptate de Guvern, privind accesul in institutiile si companiile publice. Posta Romana mai transmite ca trebuie purtata masca de protectie, mainile dezinfectate si respectata distantarea fizica.

Comunicatul emis de Posta Romana:
„Toti clientii Postei Romane, care au probleme de rezolvat la oficiile postale, pot intra in incinta subunitatilor noastre fara a prezenta certificatul verde. Pensionarii si parintii pot sa ridice pensiile si alocatiile asa cum au facut-o si pana acum!

Asadar, la intrarea in oficii, nu solicitam prezentarea Certificatului verde, prin care sa faceti dovada vaccinarii, testarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2, dar, pentru siguranta noastra, a tuturor, va rugam:
• Sa purtati in mod corect masca de protectie, care trebuie sa acopere gura si nasul;
• Sa va dezinfectati mainile, atat la intrare, cat si la iesire, folosind dezinfectantul pus la dispozitia dumneavoastra in incinta subunitatii postale;
• Sa respectati regula de o persoana in incinta oficiului;
• Sa respectati distantarea sociala, de cel putin 2 m intre persoane, atunci cand asteptati la intrare.

Prin natura activitatii sale de furnizor de servicii postale universale, Posta Romana este exceptata, in conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotararii pentru modificarea anexelor nr. 2 si 3 la Hotararea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 10 octombrie 2021, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Costin Edmond Dabija  | #51972
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004972 (s)