News Flash:

Trafic inchis o saptamana pe str. Maresal Prezan pe un tronson redeschis recent circulatiei

25 Octombrie 2021
296 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inchis

Primaria Timisoara anunta inchiderea completa a circulatiei rutiere pe str. Maresal Constantin Prezan, pe bucata dintre Calea Martirilor si str. Aida. Este vorba despre o parte din tronsonul redeschis in aceasta toamna, care va sta inchisa o saptamana.
 
„Comisia de circulatie de la nivelul municipiului Timisoara a avizat inchiderea circulatiei rutiere pe strada Maresal Constantin Prezan, pe tronsonul cuprins intre Calea Martirilor si strada Aida, incepand cu data de 25 octombrie 2021 pana la data de 1 noiembrie 2021 pentru efectuarea lucrarilor din cadrul proiectului de modernizare a strazii Maresal Constantin Prezan”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Teoretic, pe str. Maresal C-tin Prezan, fosta Lidia, se lucreaza din iulie 2020, cand Primaria Timisoara a predat amplasamentul firmei care a castigat licitatia. S-a lucrat cat s-a lucrat, a venit iarna, iar lucrarile au fost reluate pe la jumatatea lunii martie. A fost si pauza pe santier, pentru ca fosta administratie ar fi vrut sa schimbe si o magistrala Colterm, dar noua conducere a PMT a considerat ca nu este necesar.

Termenul de finalizare a fost decalat pana in martie 2022, iar la inceperea scolii a fost redeschis tronsonul ce leaga str. Prezan de bd. Sudului. Acum se lucreaza in partea spre AEM, unde va fi amenajat si un sens giratoriu la str. Venus.

Strada Maresal Constantin Prezan a intrat in santier doar pe tronsonul Calea Martirilor – AEM, pe o lungime de 2 kilometri. Au fost promise patru benzi de circulatie, cate doua pe sens, trotuare decente si piste de biciclete. De asemenea, proiectul include si doua sensuri giratorii noi, la intersectia cu bd. Sudului si la cea cu str. Venus si Calea Urseni, amenajarea trotuarelor, a pistelor de biciclete, a locurilor de parcare si a spatiilor verzi. Va fi extinsa si reteaua de troleibuz si se va lucra si la retelele edilitare.

Santierul de pe str. Maresal Constantin Prezan, fosta Lidia, costa 41,7 milioane de lei cu tot cu TVA, din care 18 milioane vin de la bugetul de stat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)