News Flash:

Port bebe, bicicleta sau carut 3 in 1. Tu ce alegi pentru plimbare?

18 Iunie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
carut 3 in 1

Copiii adora sa mearga la plimbare. Indiferent daca sunt purtati, daca sunt leganati intr-un scaunde bicicleta special pentru ei sau sunt plimbati intr-un carut 3 in 1, aerul natural, soarele si vantul sunt tot ce au nevoie pentru un sistem imunitar puternic.

1. Carut 3 in 1

Exista multe modele si stiluri de caruciaore din care poti alege. Dar modelele de carut 3 in 1 sunt cele mai practice, putand fi utilizate pe tot parcursul anului si inca din prima zi de viata a copilului. Ca metoda de siguranta, mai ales dupa varsta de 1 ani, nu uita sa prinzi intotdeauna centura de siguranta si sa urmaresti cu atentie copilul. Desi este convenabil sa te folosesti de acest carut 3 in 1 chiar si atunci cand mergi la cumparaturi, nu atarna pungi sau alte greutati de manere. Exista pericolul de supraincarcare, iar asta poate face carutul sa se rastoarne.

2. Sisteme port bebe

Denumite generic sisteme de purtat, aceaste variante sunt convenabile deoarece bebe ramane in permanenta lipit de tine. Caldura corpului tau si leganarea lenta a mersului pe jos il vor ajuta pe cel mic sa se relaxeze si sa adoarma rapid. Cu toate acestea, trebuie sa respecti anumite masuri de precautie, deoarece sistemele port bebe nu ofera acelasi confort precum un carut 3 in 1.

-       In primul rand verifica daca sistemul de purtare este potrivit pentru bebelusul tau, din punct de vedere al dimensiunii, varstei si greutatii

-       In al doilea rand, verifica daca cusaturile, curelele si elementele de siguranta sunt intacte si nu prezinta defectiuni

-       In al treilea rand, regleaza curelele pentru a mentine capul in pozitie verticala si umerii si sparele drept

-       Alte reguli de siguranta spun sa tii intotdeauna copilul atunci cand te apleci si sa nu folosesti sistemul in timpul activitatilor in care ai putea cadea, cum este mersul pe bicicleta sau pe o suprafata care aluneca (cum este trotuarul inghetat).

3. Cu bicicleta

Este o optiune disponibila dupa ce copilul tau are varsta la care poate sta in fundulet si poate fi asezat intr-un scaun special de bicicleta. Specialistii recomanda aceasta metoda dupa varsta de 1 an, astfel incat sa se poata aseza singur in scaun si sa poate purta o casca speciala de protectie. Pana la aceasta varsta muschii gatului sunt suficient de puternici pentru a sustine capul si casca de bicicleta in cazul unui incident, iar capul este destul de mare astfel incat casa se i se potriveasca perfect. Din acest motiv, pentru copiii foarte mici,  una dintre cele mai potrivite solutii este utilizarea unui carut 3 in 1, care poate fi utilizat inca din primele zile de viata.

Cand copilul are varsta potrivita pentru a fi plimbat cu bicicleta, asigura-te ca este corect asezat pe scaun si curelele sunt reglate in mod potrivit. Ar trebui ca cel mic sa stea in pozitie verticala, cu umerii si capul bine sprijinite, iar scaunul pentru bicicleta ar trebui sa fie echipat cu tetiere si protectii pentru picioare, pentru o siguranta maxima. De asemenea, verifica capacitatea maxima de greutate a scaunului si asigura-te ca este compatibil cu bicicleta ta. Daca utilizezi o remorca pentru bicicleta, nu uita sa montezi steagul de siguranta, pentru a o face mai vizibila. In plus, nu lasa nicio data copilul pe scaun atunci cand nu esti pe bicicleta, deoarece s-ar putea rasturna si rani. Aminteste-ti ca greutatea suplimentara din spatele tau va face ca bicicleta sa fie diferit de condus. Nu neaparat greu dar diferit, asa ca cel mai bine este sa faci cateva drumuri scurte si sigure, ca sa te obisnuiesti cu senzatia. Daca nu te simti confortabil cu aceasta varianta, poti alege oricand un carut 3 in 1, care iti ofera cel mai mare confort.

Afla toate ofertele de carucioare de copii aici, pe siteul cu acelasi nume: www.carucioaredecopii.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006542 (s)