News Flash:

Ponta va fi EXTERNAT astazi din spitalul din Istanbul

21 Iunie 2015
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet, urmand sa anunte daca va reveni in tara sau va ramane in Turcia pentru consultatii periodice, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.
Externarea a fost decisa in urma unei noi consultatii efectuate, duminica dimineata, de catre medicii turci, care i-au recomandat insa si consultatii periodice, au aratat sursele citate.
Potrivit acestora, premierul Ponta va anunta, in cursul zilei de duminica, daca va reveni in tara dupa externare si va efectua la Bucuresti aceste consultatii.
Anterior operatiei, Ponta estima ca va reveni in tara cel tarziu vineri, el mandatandu-l pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure conducerea Guvernului doar pana in 19 iunie inclusiv. Vineri insa, premierul a fost evaluat de medicii turci, iar acestia au decis ca nu este oportuna externarea sa in cursul acestei zile si i-au recomandat sa ramana spitalizat pana duminica.
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, care l-a vizitat recent pe premierul Victor Ponta la spital si pastreaza legatura cu acesta, declara, joi, agentiei MEDIAFAX ca seful Guvernului va fi consultat vineri de o echipa medicala care va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie, in functie de aceasta mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului urmand sa fie sau nu prelungit.
Premierul Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stang. Mediafax.ro

ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005392 (s)