News Flash:

BREAKING NEWS: Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de inchisoare cu EXECUTARE!

18 Iunie 2015
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlasov
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de instanta suprema, decizia fiind definitiva.
In acest dosar, Vlasov a fost condamnat, in 27 februarie, de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, decizia fiind contestata atat de el, cat si de DNA.
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a luat, joi, o decizie definitiva in acest dosar.
Vlasov a fost judecat sub control judiciar, din 30 august 2014, urmand sa fie incarcerat. Domiciliul sau este la Iasi.
In 9 aprilie 2014, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov, suspendat la acel moment din functia de presedinte al CCIR, pentru trafic de influenta.
Mihail Vlasov a fost denuntat la DNA de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, de la care ar fi cerut, in 13 martie 2014, un milion de euro. In 18 martie 2014, Vlasov a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, dupa ce a primit de la omul de afaceri 200.000 de euro.
Procurorii au aratat, in rechizitoriul trimis instantei, ca in schimbul acestor bani, Vlasov i-ar fi promis omului de afaceri ca-si va folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra arbitrilor din cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa CCIR investiti cu solutionarea unui dosar in care denuntatorul avea calitatea de parat-reclamant si ca ii va determina pe acestia sa pronunte o hotarare arbitrala favorabila acestuia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006374 (s)