News Flash:

Ponta: "Locul lui Basescu ar fi langa Udrea"

17 Februarie 2015
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a reactionat la declaratiile de luni seara ale fostului presedinte Traian Basescu, afirmand ca locul meritat pentru acesta ar fi "langa Udrea", ca fostul sef de stat nu are nicio remuscare dupa 10 ani de "regim mafiot" si adaugand: "aroganta, ura, minciuna, nesimtire".
"Basescu la TVR ( locul meritat ar fi langa Udrea). NO NEWS - aroganta/ura/minciuna/nesimtire! nicio remuscare dupa 10 ani de regim mafiot!", scrie Ponta pe Twitter.
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania are o generatie tanara ratata, cea a lui Victor Ponta, Dan Sova sau Monica Iacob-Ridzi, si ca incepe sa investeasca in Eugen Tomac, unul dintre putinii care au ramas alaturi de el pana in ultima zi de mandat.
"Este timpul unei generatii. Avem o generatie ratata, o generatie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Sova, din pacate Ridzi, pe care am sustinut-o enorm ca fiind o tanara cu aptitudini, e o generatie tanara ratata. Toti spuneau sa vina tinerii, au venit si sunt o dezamagire, Ponta - un plagiator, mincinos, ce simbolistica este el pentru generatia tanara", a spus Traian Basescu, la postul public de televiziune.
El a mai afirmat ca presedintelui Klaus Iohannis nu i se poate reprosa lipsa de vointa si de mesaje corecte, dar ca acesta nu-si va realiza dorinta de a avea un Guvern PNL atata timp cat “il va mangaia pe cornite” pe Victor Ponta.
Elena Udrea este in arest din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata pentru 30 de zile prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul "Microsoft".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008633 (s)