News Flash:

Ponta, intrebat cate contracte a avut cu statul cumnatul sau: Ce inseamna stat? Cu Guvernul, niciunul!

20 Februarie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cate contracte a incheiat cu statul firma cumnatului sau, verificat de procurorii DNA pentru fraude cu fonduri europene si evaziune fiscala, a aratat ca nu stie ce intelege presa prin "stat" si ca niciun contract nu a fost incheiat "cu Guvernul".
"Ce inseamna statul ? Cu Guvernul, din cate stiu eu, niciunul", a raspuns Ponta intrebat, vineri, cate contracte a incheiat cu statul firma cumnatului sau.
Miercuri, Ponta a sustinut ca, de cand a preluat postul de prim-ministru, firma cumnatului sau nu a mai participat la vreo licitatie, dintr-un motiv pe care a sustinut de asemenea ca nu il cunoaste.
El a mai aratat atunci ca, in momentul semnarii de catre cumantul sau a contractului verificat de catre procurori, respectiv 13 ianuarie 2012, el nu era prim-ministru, ci doar deputat si lider PSD si habar nu avea ce licitatii sunt la Ministerul Mediului sau Primaria Comarnic, iar cumnatul sau nu l-a intrebat sau consultat despre acest contract.

Ponta a preluat functia de prim-ministru in mai 2012.
Datele releva insa ca firma Grossmann Engineering Group, administrata de cumnatul premierului, a avut doua contracte cu Consiliul Judetean Suceava, prin Programul Operational Regional finantat de Comisia Europeana, dar si cu administratii din Ialomita, Galati sau Prahova, contracte semnate in perioada 2007-2014, conform informatiilor transmise, marti, de catre corespondentii MEDIAFAX.
 

cu guvernul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006689 (s)