News Flash:

Ponta, ATAC la Liviu Dragnea: Daca nu conduce un singur om guvernul, guvernul se prabuseste

22 Februarie 2017
896 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca isi doreste enorm de mult ca actualul guvern sa aiba succes, el subliniind insa ca este important ca Executivul sa fie condus de un singur om, astfel guvernul "se va prabusi". 
Victor Ponta a mai spus ca nu isi mai doreste nicio functie in cadrul PSD si ca nici nu a fost consultat de catre membrii partidului in legatura deciziile luate in Guvernul Grindeanu, el punctand ca se informeaza din presa despre situatia din formatiunea sa politica, scrie Realitatea.net.
"Partidul m-a consultat in Guvernul Ponta privind deciziile luate, in Guvernul Grindeanu nu. Nu am vorbit niciodata cu nimeni de la partid si eu ma preocup ca deputat de Gorj si, in special, de Complexul Energetic Oltenia. Nu mai vreau sa fiu sef la PSD, nu mai vreau nicio functie, dar nici nu vreau sa ne batem joc de oameni(...) Nu fac parte din conducere, nu vreau sa fac parte din conducere, nu sunt consultat, nu sunt informat, ma informez din presa. (...) Sper sa o ia de la capat bine (Guvernul — n.r.) si imi doresc enorm de mult ca Guvernul Grindeanu sa aiba succes. Stiu un singur lucru, am fost prim-ministru atata timp, daca nu conduce un singur om Guvernul, Guvernul se prabuseste. Uitati-va la Guvernul Ciolos pe care il conducea si domnul Iohannis, a fost un dezastru. Daca domnul Grindeanu o sa conduca Guvernul o sa fie bine, daca vrem sa il conducem toti, o sa fie rau. I-am spus domnului Grindeanu — "Nu asculta de mine, fa tu ce crezi, dar fa", a spus Victor Ponta.

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020178 (s)