News Flash:

Pompier timișean salvator chiar și în concediu, în județul Tulcea

26 Iunie 2020
1893 Vizualizari | 0 Comentarii

Să fii salvator nu este doar o meserie. O demonstrează un pompier din Timiș care a intervenit, în timp ce era în concediu, pentru a acorda primul ajutor unui șofer încarcerat în urma unui accident. Totul s-a petrecut pe un drum județean, în Tulcea.

Sublocotenentul Constantin Mureșanu lucrează în cadrul structurii CBRN de la ISU Banat. Este plecat în concediu, iar joi dimineață, în județul Tulcea, a fost martorul unui accident rutier, produs între localitățile Victoria și Beștepe, pe drumul județean 222C.

Șoferul unui microbuz, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe contrasens. S-a ciocnit violent cu o autoutilitară, iar în urma impactului conducătorul auto vinovat a rămas încarcerat.

„Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a sărit în ajutorul victimelor accidentului. Deși Costi nu participă la intervenții de descarcerare, a observat rapid că șoferul unui autovehicul implicat în accident a rămas prins între fiarele mașinii și a încercat să îndepărteze părțile care s-au putut desprinde pentru a vedea starea victimei. În timp ce încerca să-l liniștească pe bărbatul încarcerat, a observat că picioarele acestuia erau blocate de bordul autovehiculului, astfel fiind nevoie de un echipaj de descarcerare.
Până la sosirea pompierilor de la ISU Tulcea, Costi a acordat primul ajutor și a monitorizat victima încarcerată, totodată. Felicitări, Costi pentru că ai dat dovadă că ești un adevărat pompier și că îți pasă de cei aflați în suferință, chiar dacă te afli în concediu!”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006290 (s)