News Flash:

Arme, droguri, tigari si sume mari de bani confiscate de politisti dupa mai multe perchezitii in vestul tarii

5 Iunie 2020
879 Vizualizari | 0 Comentarii

Zeci de perchezitii facute de politisti in Timis, Caras-Severin si Arad, in urma carora zeci de oameni au fost dusi la audieri si mai multe bunuri au fost confiscate.

Oamenii legii au descins in 32 de locatii din cele trei judete la persoane banuite de trafic de tigari. Politistii au gasit peste 100.000 de euro, in lei si valuta, tigari fara timbru, o arma neletala, dar si substante susceptibile a fi droguri de mare risc.

In urma descinderilor, 30 de persoane au fost retinute si duse la audieri. Suspectii au intre 20 si 60 de ani si in urma cercetarilor facute de oamenii legii acestia ar fi organizat 2 grupari infractionale specializate in contrabanda cu tigari.

Pachetele de diferite marci ar fi ajuns pe piata neagra din Resita si Bocsa, fiind distribuite de mai multe persoane, dupa ce erau aduse in Banatul Montan cu ajutorul unor transportatori din Arad si Timis.

In perioada 2019-2020, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin, impreuna cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, au realizat mai multe prinderi in flagrant delict, in urma carora au fost confiscate de la membrii gruparilor peste 400.000 de tigarete, provenite din contrabanda, estimate la peste 240.000 de lei.

Activitatile din aceasta dimineata sunt realizate impreuna cu politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin, Inspectoratul de Politie Judetean Timis si jandarmi de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Caras-Severin si Gruparea Mobila de Jandarmi Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008177 (s)