News Flash:

Politistul din Timis prins baut la volan, SUSPENDAT DIN FUNCTIE!

28 Ianuarie 2017
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
claudiu andreescu
Comisarul-sef Claudiu Andreescu a fost suspendat din functia de sef al Politiei Sannicolau Mare de catre conducerea IPJ Timis Reprezentantii IPJ Timis au reactionat imediat dupa ce seful Politiei Sannicolau Mare a provocat un accident de circulatie sub influenta alcoolului. Conducerea inspectoratului a declansat procedura de cercetare disciplinara a politistului si l-a suspendat pe acesta din functia de conducere. Andreescu a fost mutat inapoi la Sectia 4 Politie la compartimentul de Investigatii Criminale de acolo. El isi va relua activitatea de politist judiciarist pana cand ancheta in cazul sau va ajunge la final, scrie ziuadevest.ro
Claudiu Andreescu a spus imediat dupa producerea accidentului, ca alta ar fi fost situatia daca incidentul s-ar fi petrecut in Sannicolau Mare, pentru ca subalternii lui de la politia rutiera de acolo l-ar fi lasat sa plece fara nici un fel de probleme.
Mai mult, Andreescu a incercat sa il convinga pe celalalt sofer sa il ierte, si a spus chiar ca ii va cumpara o masina, doar pentru s scapa de problemele cu legea. Toata aceasta discutie a avut loc dupa ce etilotestul politistilor de la rutiera a confirmat ca Andreescu era beat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006960 (s)