News Flash:

Politistul arestat pentru fapte de pedofilie, AUDIAT din nou de procurori

10 Ianuarie 2018
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil lift 11404800

Eugen Stan, agentul de la Brigada Rutiera acuzat de fapte de pedofilie, este audiat, la ora transmiterii stirii, de procurorii de la Parchetul Capitalei. Audierea are legatura cu toate cazurile in care Stan este principalul suspect.
Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti (PTB) a anuntat, marti seara, ca desfasoara urmarirea penala in pentru fapte cu privire la agresiunea sexuala comisa in 2009 fata de o minora. Anterior, Carmen Dan sustinea ca fapta s-a prescris.

Procurorii mentionau ca ei "considera nejustificate opiniile exprimate in spatiul public care denatureaza sau ignora aspecte importante privind cercetarile efectuate in cauza".

Eugen Stan, politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei, acuzat ca a agresat doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a fost arestat, marti, pentru 30 de zile.
Potrivit procurorilor Parchetului Capitalei, pe 5 ianuarie 2018, intre 10:10-10:55, in incinta unui bloc din sectorul 6 – in lift si pe palierul etajului 8 -politistul a pupat-o pe obraji, pe gura si in zona abdominala si i-a pus mana in zonele intime fetitei in varsta de cinci ani si l-a pupat pe obraji pe baiatul in varsta de 9 ani.

Tot politistul de la Rutiera este cel care a agresat si o fetita de 7 ani, in 2012, in cartierul 6 al Capitalei. Mai exact, Eugen Stan este acuzat de procurori ca, pe 22 octombrie 2012, tot in incinta unui bloc din sectorul 6 – in lift si pe scarile care asigura legatura intre etajele 4 si 5 ale imobilului, a pupat-o pe gura si a luat-o in brate pe fetita de 7 ani si, profitand de faptul ca aceasta aceasta era minora, a determinat-o sa-i atinga organul sexual.

Fapta din 2012 facea obiectul unui dosar penal cu autor necunoscut instrumentat atunci de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Procurorii au efectuat, in acest dosar, incepand cu 24 octombrie 2012, acte de urmarire penala in vederea identificarii autorului. Astfel, au fost vizionate imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere instalate in zona comiterii faptei, au fost distribuite fotografii ale autorului la unitatile de politie din Bucuresti, in vederea prezentarii acestora populatiei, in perioada 2012- 2017 au fost efectuate expertize genetice cu privire la 15 persoane ale caror semnalmente sau profil personal corespundeau cu cele ale autorului faptei,au fost verificate in bazele de date circa 300 de persoane care corespundeau profilului autorului si au fost verificate 70 de informatii primite de la public sau lucratori de politie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006629 (s)