News Flash:

Politistii din elicopter credeau ca ei se joaca, dar apoi au inteles, copiii incercau sa le spuna ceva printr-un semn secret. Cand s-au uitat in fata, nu le-a venit sa-si creada ochilor ce se intampla. Uite ce au vazut in acea directie!

14 Septembrie 2018
3214 Vizualizari | 0 Comentarii

Politistii sunt antrenati ani de zile pentru a atinge un inalt nivel de profesionalism. Ei trebuie sa fie intr-o buna forma fizica si pregatiti mereu pentru orice fel de situatii, dar uneori se intampla ca oameni obisnuiti sa fie un factor crucial in ceea ce priveste prinderea ,,oamenilor rai”.

Avem pentru voi un exemplu perfect. ,,The Awesome Dozen” (tr.: ,,Duzina grozava” sau ,,Cei 12 grozavi”) este un grup de copii din Surrey County, in apropiere de Londra. Acesti copii, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, luau parte la o ,,vanatoare” de oua de Paste, dupa cum e obiceiul in unele tari. Totul se petrecea pe un camp, dar, brusc, ei au vazut un elicopter care mergea in cerc deasupra lor.

La scurt timp dupa ce au vazut elicopterul, acestia au vazut un om suspect care fugea extrem de repede pe langa ei si i-a depasit rapid. Fugea intr-o directie, dar apoi s-a indreptat in directia opusa si a intrat intr-o padure din apropiere.

Copiii si-au dat seama ca facuse asta pentru a scapa de politisti, fiindca elicopterul se intorsese si era gata sa plece. Atunci le-a venit acestor copii o idee care arata cat de inteligenti sunt acesti vanatori.

La inceput ei pur si simplu au inceput sa faca cu mana semne in directia in care o luase omul suspect, dar cei din elicopter nu observasera. Apoi, doi copii au avut o idee: ,,Haideti sa facem o sageata!”, asa ca s-au culcat toti la pamant si au format o sageata uriasa cu trupurile lor.

A functionat! Politistii au inteles mesajul, si-au dat seama la timp ca copiii nu se jucau, asa ca au mers cu elicopterul in directia indicata, in padure, nu a trecut prea mult pana i-au prins pe criminalii pe care ii cautau.

Acesti 12 copii au demonstrat inca o data ca orice copil poate fi un erou! Departamentul de politie si intreaga comunitate si-au exprimat recunostinta pentru gestul lor inteligent si pentru rapiditatea cu care au gandit!

Galerie Foto

dasda
politistii antrenati profesionalism fizica oamenilor exemplu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006703 (s)