News Flash:

Peter Pan si o lume fascinanta a imaginatiei se instaleaza in Iulius Town Timisoara

15 Noiembrie 2019
1140 Vizualizari | 2 Comentarii
Iulius Town TM

Timișoara, 15 noiembrie 2019: Copiii au parte de un week-end de poveste, în Iulius Town Timișoara, iar cei care pun preț pe viață, pot descoperi cum o pot salva pe a celor în pericol, la Maratonul Resuscitării.

Tu știi cum le poți oferi celor dragi o șansă la viață, în situații riscante? Sâmbătă, pe 16 noiembrie 2019, te invităm să participi la Maratonul Resuscitării, organizat de Fundația pentru SMURD, în parteneriat cu UPU-SMURD Timișoara și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș. Un curs de prim ajutor de nouă ore, fără întrerupere, va avea loc, începând cu ora 12.00, în zona Intersport din Iulius Mall Timișoara. Vei învăța manevre de resuscitare pentru adulți, copii și sugari, de la peste 50 de medici, paramedici, instructori formatori și voluntari.

Pentru copii, propunerea Iulius Town este un spectacol de teatru, al Ateneului Național Iași. Tot sâmbătă, de la ora 17.00, Peter Pan se va juca în Atriumul Iulius Mall Timișoara. Cei mici îl vor însoți în călătoria sa spre Țara de Nicăieri, într-un periplu plin de aventuri și peripeții. Căpitanul Hook și Crocodilul Tic - Tac vor reuși să îl împiedice pe Peter Pan să ajungă în tărâmul visurilor? Descoperim sâmbătă, atunci când povestea îi va captiva pe micii spectatori.

Oare cum este „Viața secretă a celor mai neașteptate obiecte”? Aflăm duminică, 17 noiembrie, în zona Atrium, de la ora 11.00, printr-un spectacol de teatru de păpuși. Copiii sunt provocați să își imagineze cum ar fi dacă toate lucrurile pierdute s-ar regăsi pe o insula magică, într-o poveste despre prietenie și dorințe îndeplinite. Distracția va continua cu ateliere de origami, care pun în valoare abilitățile și creativitatea participanților.

Week-end-ul aduce noi târguri atractive, în Iulius Town. De vineri până duminică, între 15 și 17 noiembrie, la demisolul Iulius Mall poți alege bijuteriile care se potrivesc perfect garderobei de sezon sau accesorii cu personalitate, iar la parterul mall-ului găsești produse naturale, pentru o viață echilibrată sau un plus de sănătate.

Galerie Foto

Peter_Pan.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Stepkak  | #50532
SnadoFant  | #53071
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)