News Flash:

Peste 30 de amenzi pentru nerespectarea regulilor anti-COVID in Timis

13 Iulie 2020
574 Vizualizari | 0 Comentarii

Zeci de amenzi au fost aplicate in Timis intr-o singura zi pentru nerespectarea regulilor sanitare de prevenire a raspandirii coronavirusului.

Politisti de la IPJ Timis, pompieri, politisti ocali si de frontier, jandarmi si echipe de la Inspectoratul de Munca, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica si de la OPC au continuat actiunile de verificare in zonele aglomerate din piete, targuri, terase si mijloace de transport in comu,.

Astfel, cu ocazia activitatilor desfasurate sambata la nivelul judetului Timis au fost verificate 299 de societati comerciale.

Au fost aplicate 31 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, au fost aplicate 43 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind regimul rutier si 14 sanctiuni contraventionale la Legea 61/1991 pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Oamenii legii anunta ca actiunile de acest gen continua zilnic in vederea constientizarii privind necesitatea respectarii masurilor de distantare.

“Facem apel la cetateni sa respecte masurile de protectie sanitara si de distantare fizica pentru a-si proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe cei din jur”, transmite Prefectura Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005859 (s)