News Flash:

Peste 2.000 de locuri de munca vor fi create la Timisoara prin ridicarea unui nou centru comercial

30 Septembrie 2015
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
malll
Peste 2.000 de locuri de munca vor fi create dupa construirea celui de-al treilea centru comercial din Timisoara, investitia apartinand Alpha Group Investments Ltd, divizia de investitii a grupului Alpha Bank, si TBE Business Solutions, iar valoarea acesteia ajunge la 90 de milioane de euro.
Reprezentantii Alpha Group Investments Ltd au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca investitia la noul mall se ridica la 90 milioane de euro, centrul comercial urmand sa fie construit pe o suprafata de 70.000 de metri patrati inchiriabili, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform sursei citate, dupa construirea noului mall, aici vor fi disponibile peste 2.000 de locuri de munca.
”Suntem parte dintr-un proces de mare amploare. Timisoara Centrum este un produs viu, generator de idei si de provocari care delimiteaza o metamorfoza continua, mai degraba decat un proces de constructie. Datorita noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pietei, proiectul a avut o evolutie fara precedent, intrucat principalele imbunatatiri si avansul inregistrat atat din punct de vedere al structurii, cat si al designului sunt consecinta unor eforturi sustinute de a veni cu o solutie optima atat pentru chiriasi cat si pentru clientii finali”, a declarat Ali Ergun Ergen, expert in retail care conduce intreg proiectul.
Timisoara Centrum va avea un country club de 3.000 de metri patrati, incluzand un spa, un centru wellness, o sala de fitness, precum si o piscina pe acoperis. De asemenea, vor fi restaurante, un cinema multiplex si o zona de divertisment, dar si o cladire de biroruri.
”Suntem incantati de interesul pentru Timisoara centrum si de rezultatul eforturilor de inchiriere de pana acum. Cei mai mari retaileri, al caror raspuns a fost incurajator pozitiv, au demonstrat increderea in concept, amplasament si managementul general al proiectului. Important este ca o pondere considerabila au avut-o cererile din partea retailer-ilor de moda care nu sunt prezenti in oras. Inca exista disponibilitate pentru chiriasii interesati, in special cei regionali. In ceea ce priveste cladirea de birouri, suntem intr-o faza avansata a negocierilor, avand acorduri de preinchiriere pentru 50 la suta din suprafata”, a afirmat Ali Ergun Ergen.
Timisoara Centrum va fi finalizat in anul 2017, potrivit investitorilor, si este amplasat in apropierea centrului orasului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)