News Flash:

Peste 1.000 de politisti vor iesi la strada in Timisoara in zilele de Paste

11 Aprilie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Mobilizare generala de forte la IPJ Timis intre 10 si 13 aprilie. Peste 1.300 de politisti vor fi prezenti la datorie pentru pastrarea ordinii si linistii publice in perioada sarbatorilor de Pasti.
Oamenii legii vor patrula in permanenta de sambata pana marti inclusiv.
„Politisti vor actiona pentru asigurarea ordinii si linistii publice, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, a patrimoniului acestora, precum si pentru prevenirea oricaror fapte antisociale”, anunta oamenii legii.
Pe strazi vor fi 844 politisti de la Ordine Publica, 108 de la Rutiera, 45 de la Investigatii Criminale, 331 de la Transporturi, dar si de la alte structuri si rezerve de interventie, scrie tion.ro.
„Pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice se vor organiza 448 de patrule de siguranta publica, dintre care 42 pedestre si 406 auto. Activitatile vor fi desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice. Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces catre aceste zone, precum si in zona lacaselor de cult religios, politistii de la rutiera vor actiona pentru mentinerea fluentei si prevenirea producerii unor evenimente grave, in general a celor generate de excesul de viteza, fiind amplasate, in acest sens, in trafic, toate aparate radar din dotarea Serviciului Rutier Timis”, precizeaza politistii.
De asemenea, oamenii legii de la Transport Feroviar vor patrula in 142 de trenuri si in 149 de statii si triaje de cale ferata.

ipj timis oamenii legii ordine publica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007097 (s)