News Flash:

TRAGEDIE la Satu Mare! Sase persoane, intre care si trei copii, au murit carbonizate dupa ce locuinta in care se aflau a ars in intregime

10 Aprilie 2015
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Sase persoane, intre care trei copii, au murit carbonizate, in urma unui incendiu care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, intr-o locuinta improvizata din Satu Mare, focul izbucnind, cel mai probabil, de la o scanteie.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca, in noaptea de joi spre vineri, ISU Satu Mare a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o casa de locuit improvizata din municipiul Satu Mare, iar pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si doua ambulante SMURD.
"La sosirea echipajelor de interventie, se degaja o mare cantitate de fum, intreaga locuinta, construita in cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsa de flacari. Din nefericire, s-au gasit un numar de sapte victime, dintre care sase carbonizate, respectiv, trei adulti si trei copii, a saptea persoana, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi la fata si la mana dreapta, dupa acordarea primului ajutor medical, a fost transportata de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente din Satu Mare”, a spus Ulici.
Potrivit acestuia, in urma incendiului au ars o mare parte a locuintei improvizate, piese de mobilier si aparatura electronica.
”Cauza probabila a incendiului o reprezinta jar sau scanteie, cazute pe materialele combustibile, textile, aflate in imediata apropiere a unui mijloc de incalzire improvizat”, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Satu Mare. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005183 (s)