News Flash:

Periuta de dinti Paro pentru ingrijire dentara

19 Iulie 2019
1488 Vizualizari | 0 Comentarii

Produsul Paro pentru ingrijire dentara, ofera o igiena orala mai aprofundata. Spre exemplu periuta de dinti Paro poate fi folosita nu numai pentru dintii nativi, ci si dupa instalarea unei coronite dentare, deoarece exista zone suplimentare in care se acumuleaza tartru. Periutele de dinti Paro de la implantdivision.ro sunt reprezentate intr-o mare varietate de modele. Capul periutei de dinti este rotunjit si realizat din fire de naylon. De asemenea, pentru copii a fost dezvoltata o linie de produse speciale cu capul mic si rotunjit, cu fire de naylon fine si un maner ergonomic.

Pentru ergonomia manerului, gatul a fost prevazut cu un element elastic pentru a evita presiunea excesiva. Periutele de dinti pentru adulti sunt manuale sau electrice, fiind actionate de baterii.  Acest lucru permite o ingrijire dentara eficienta, deoarece periuta electrica Paro a fost creata cu trei moduri de utilizare. Astfel, cu periuta de dinti Paro electrica, iti poti realiza igiena dentara normala, interdentara si chiar iti poti albi dintii. Atat periutele de dinti manuale cat si cele electrice pot efectua curatarea eficienta si profesionala atat a dintilor nativi, cat si a coronitelor dentare sau chiar a placilor dentare.

Periuta de dinti pentru coronita dentara

Firele periutei de dinti trebuie sa fie sintetice si imbinate.  In mod optim, periuta de dinti Paro are smocuri de lungimi diferite, directii diferite, cu varfurile firului rotunjit pentru a preveni sangerarea gingiilor. Duritatea periutelor de dinti este impartita in soft, mediu si dur. Optimal pentru multi, este firul cu duritate medie. Pentru suprafata pe care sunt fixate coronitele, este de dorit sa se utilizeze o perie speciala ortodontica.  Periutele dentare sunt necesare pentru o ingrijire dentara calitativa, eliminand resturilor alimentare in jurul coronitelor, sub arc si in spatiile interdentare. Perii lungi ai periutelor  indeparteaza placa din adancimea canelurilor interdentare, din punctele de contact si in jurul dintilor. 

Paro – un simbol al igienei orale

Igiena orala individuala reprezinta indepartarea atenta si regulata a resturilor alimentare si a placii de pe suprafata dintilor, gingiilor si limbii, cu ajutorul diferitelor mijloace si dispozitive. Gama de produse Paro pentru ingrijire dentara, a devenit deosebit de diversa si foarte cunoscuta si in Romania, datorita faptului ca Implant Division SRL este unic importator si distribuitor al produselor Paro in Romania.  Periuta de dinti Paro este un simbol al igienei orale, pentru ca fiecare persoana sa se poata  ocupa de sanatatea dintilor si a gingiilor. Producatorul modern Paro  ofera o selectie cu adevarat mare de diferite modele de periute de dinti, pentru fiecare problema dentara si pentru prevenirea problemelor orale.

Caracteristici periuta de dinti Paro pentru ingrijire dentara

Rigiditatea medie a parului periutei de dinti Paro, este o optiune universala si cea mai comuna, fiind recomandata a fi folosita in absenta unor probleme pronuntate cu dintii si gingiile. Parul moale si super-moale al periutei de dinti Paro este recomandat pentru gingiile  care sangereaza si dupa interventiile chirurgicale in cavitatea bucala. Dimensiunea capului de curatare a unei periute de dinti Paro si gradul de mobilitate sunt deosebit de importante. Toate periutele de dinti Paro curata dintii cu o presiune minima. De aceea, procedura de ingrijire dentara se realizeaza foarte usor, delicat si atraumatic pentru smaltul dintilor si pentru gingii.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006752 (s)