News Flash:

Perchezitii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Targu Mures: un medic ar fi cerut 1.000 euro pentru o interventie chirurgicala

19 Martie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
mita

DGA face, luni, perchezitii la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, un medic fiind acuzat ca a conditionat in repetate randuri actul medical. Cauza a fost deschisa dupa ce un pacient a sustinut ca i s-au cerut bani pentru o interventie.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca denuntatorului i s-ar fi cerut 1.000 de euro. Medicul vizat are 43 de ani.

"Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Mures, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Mures - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorului de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, efectueaza doua perchezitii la locul de munca si la domiciliul unui medic cercetat pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie. Dosarul penal vizeaza savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata de catre un medic specialist chirurgie cardiovasculara din cadrul unei unitati medicale din Targu Mures, constand in aceea ca, in repetate randuri, acesta a conditionat actul medical, respectiv operatii asupra unor pacienti, de primirea unor sume de bani" se arata in comunicatul de presa al Directiei Generale Anticoruptie, remis MEDIAFAX.

Denuntul facut impotriva medicului de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures a fost formulat pe data de 3 mai 2017.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005742 (s)