News Flash:

Percheziții în Timis și alte 13 județe, într-un amplu dosar de evaziune fiscală. Au intrat peste ei de dimineață

14 Decembrie 2020
679 Vizualizari | 0 Comentarii
percheziii

Descinderi, luni dimineata, la 144 de adrese. Politistii fac perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si insleciune,

Actiunile se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures si au loc in Mures, Brasov, Covasna, Arges, Alba, Bistrita-Nasaud, Buzau, Cluj, Harghita, Ilfov, Olt, Timis, Tulcea si Bucuresti.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2016 – prezent, administratorul a 6 firme a facut mai multe tranzactii, fara evidentierea acestora in contabilitate.

De asemenea, pentru obtinerea unor beneficii fiscale, ar fi înregistrat facturi fiscale, fara continut real.

Cu sprijinul unui functionar de la banca, ar fi fost obtinute credite bancare ilegale.

Ulterior, banii obtinuti ar fi fost folositi atat in cadrul societatilor, cat si in scop personal de catre acesta si complicii sai.

15 persoane vor fi aduse la audieri.

La perchezitii participa politisti din judetele Mures, Brasov, Arges, Alba, Bistrita Nasaud, Bucuresti, Buzau, Cluj, Harghita, Ilfov, Olt, Timis, Tulcea, politisti din cadrul D.G.A. si jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile ,,Burebista” Brasov.

Octavian Goga, fost deputat de Covasna, administratorul firmelor vizate

Potrivit unor surse judiciare citate de Ziare.com, in acest caz ar fi vizat fostul deputat Octavian Goga, administratorul firmelor implicate in dosar.

Octavian Goga, care a intrat in Parlament in anul 2016 pe listele Partidului Miscarea Populara (PMP) Covasna, dar a fost condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare in septembrie 2018 pentru savarsirea infractiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice si conducere fara permis. Din iunie 2017 a activat in grupul PSD. In 2019, dupa condamnarea definitova, Camera Deputatilor a vacantat postul de parlamentar al lui Goga.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)