News Flash:

Patru din cele cinci persoane retinute in dosarul de trafic de persoane, arestate preventiv

20 Iunie 2015
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
paul manzu
Patru din cele cinci persoane reţinute la Timişoara în dosarul de trafic de persoane în care au fost identificate peste 25 de victime minore au fost arestate preventiv de Curtea de Apel, între acestea fiind un poliţist, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi liderul grupării, Paul Mânzu.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Timişoara, patru persoane din cele cinci reţinute, joi seară, de procurorii DIICOT în dosarul de trafic de persoane au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, procurorii au solicitat magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara arestarea preventivă a liderului grupării, Paul Mânzu, a poliţistului de la Secţia 1 din Timişoara Ovidiu Gâţan, a fostului soţ al lui Brigitte Năstase, Ovidiu Torj, dar şi pentru o a patra persoană, Gheorghe Bală.

Procurorul de caz nu a mai cerut arestare preventivă şi pentru Firu Tiron, deşi fusese şi el reţinut în acelaşi dosar. Acesta va fi cercetat în stare de libertate.

La rândul său, judecătorul Nicolae Aurel Tomuş a cerut magistraţilor să fie scos de sub control judiciar şi să fie cercetat în stare de libertate, însă cererea sa a fost respinsă.

Decizia Curţii de Apel Timişoara nu este definitivă, fiind contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Liderul grupării de trafic de persoane, căutat întrucât nu s-a prezentat la Poliţie pentru arest

Liderul grupării de trafic de persoane de la Timişoara, Paul Mânzu, este căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire, întrucât ordonanţa de reţinere a sa a expirat înainte de pronunţarea deciziei privind arestarea preventivă, dar el nu s-a prezentat apoi la Poliţie şi nici nu a fost găsit acasă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX, că unul dintre cei acuzaţi în dosarul de trafic de persoane de la Timişoara a fost dat în urmărire, acesta fiind de negăsit.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)