News Flash:

Patriarhia Romana a DECIS cand va decide soarta Episcopului Husilor

18 Iulie 2017
934 Vizualizari | 0 Comentarii
preasfintitul corneliu episcopul husilor
Dupa ce Patriarhia Romana a confirmat ca episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, apare in cateva inregistrari in care intretine relatii homosexuale cu un alt preot, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a decis ca e momentul sa fie convocat Sinodul BOR pentru a se lua masuri. Astfel, la solicitarea IPS TeofanPatriarhul Daniel a anuntat ca soarta episcopului homosexual se va decise in Sfantul Sinod.
”Urmare solicitarii Inaltpreasfintitului Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, de convocare a Sinodului Permanent „in vederea cercetarii presupuselor abateri de natura morala de care este acuzat Preasfintitul Parinte Corneliu, Episcopul Husilor” si urmare referatului Cancelariei Sfantului Sinod nr. 7600 din 17 iulie 2017 privind necesitatea unor precizari statutare si regulamentare referitoare la cercetarea si judecarea unui ierarh, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, Presedintele Sfantului Sinod, a convocat Comisia pentru Statut si regulamente a Bisericii Ortodoxe Romane in zilele de 27 si 28 iulie 2017 si sedinta de lucru a Sinodului Permanent in zilele de 17 si 18 august 2017.

Fixarea acestor date tine cont de prevederile statutare si regulamentare care nu permit cercetari disciplinare in posturi, inclusiv postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august), precum si pe necesitatea unui cvorum de 2/3 din membrii Sinodului Permanent pentru validitatea sedintelor de lucru ale acestuia.”, anunta Patriarhul Daniel.

patriarhia romana homosexuale sinodul bor ips teofan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006474 (s)