News Flash:

Preotul Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu minori, a cantat pe scena la zilele unei comune din Bihor. Slujitorul Bisericii, escortat la eveniment de politia locala

17 Iulie 2017
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci
Preotul Cristian Pomohaci, implicat intr-un scandal sexual cu minori, a cantat, duminica seara, la Zilele comunei Osorhei, judetul Bihor, fiind aplaudat de spectatori atat la urcarea pe scena, cat si la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primarul comunei Osorhei, Ioan Pop, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca toti artistii care au cantat la eveniment, inclusiv Cristian Pomohaci, au fost insotiti de politistii locali ai Primariei de la locul unde s-au schimbat de haine pana pe scena.
”Cand Cristian Pomohaci a urcat pe scena a fost aplaudat de spectatori, iar cand a plecat, dupa concert, a fost, de asemenea, aplaudat, si s-a strigat <Bis>. Fiind Zilele comunei Osorhei, de la locul unde s-au schimbat artistii in costume nationale sau de scena pana la scena unde au fost concertele si inapoi, pe o distanta de circa 100 de metri, au fost insotiti de politisti locali de la Politia Locala, care este subordonata Primariei. Toti artistii care au cantat la eveniment, inclusiv parintele Pomohaci, au fost insotiti, asa a fost stipulat in contract cu firma de impresariat”, a spus Pop.
Potrivit acestuia, contractul cu firma de impresariat pentru organizarea spectacolului de Zilele comunei Osorhei a fost incheiat inainte de aparitia scandalului sexual in care a fost implicat Cristian Pomohaci.
”Cand am aflat ce s-a intamplat, l-am sunat pe impresar sa il intreb daca dl. Pomohaci va veni sa cante sau nu si mi-a spus ca acesta va canta. I-am atras atentia impresarului ca noi nu raspundem daca vor fi probleme, daca cineva ii va adresa diverse cuvinte lui Cristian Pomohaci, si mi-a spus ca acesta isi asuma toata raspunderea. A venit, a cantat pe scena, a fost aplaudat, s-a urcat in masina si a plecat”, a mentionat primarul din Osorhei.
Inainte de a canta pe scena de la Osorhei, Cristian Pomohaci s-a adresat spectatorilor carora le-a spus ca nimeni nu-l iubeste pe Dumnezeu cum il iubeste el, stiind ca este in mana Lui.
”Imi plac doamnele astea care is asa, barbatoase, stiti dumneavoastra ce zic. (…) Eu slujesc intr-o localitate cu populatie preponderent maghiara si ii iubesc pe toti oamenii. Si pentru ca prea iubesc sunt judecat, sa stiti”, a spus acesta.
La Zilele comunei Osorhei au paticipat, in total, peste 7.000 de persoane.
Pe Internet a aparut o inregistrare in care un barbat care se presupune a fi preotul Cristian Pomohaci ii propune unui adolescent sa-i arate organul sexual si ii promite ca va fi platit daca va intretine relatii sexuale cu el.
In acest caz, Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, de care apartine parohia din Mures, a deschis o ancheta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005637 (s)