News Flash:

Paris: Trafic deviat pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle, din cauza operatiunii din Dammartin-en-Goele

9 Ianuarie 2015
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Traficul aerian pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle din Paris a fost deviat "spre sudul zonei", din cauza operatiunii in desfasurare la Dammartin-en-Goële, localitate situata la numai zece kilometri de primele piste, relateaza L'Express.
Societatea Aeroports de Paris (ADP) a precizat ca traficul aerian nu a fost suspendat din cauza operatiunii fortelor de ordine de la Dammartin-en-Goële, la nord de Paris, unde o luare de ostatici este in desfasurare. ADP a explicat ca din cauza operatiunii, avioanele sunt "redirectionate spre sudul zonei".
Zece persoane au fost luate ostatice, vineri dimineata, intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne) situata la nord de Paris, afirma France 2 intr-o editie speciala.
Un vehicul a fost furat vineri, in jurul orei 08.40 (09.40 ora Romaniei) la Montagny-sainte-Félicité, in Oise, de doi indivizi inarmati cu pistoale automate si cu semnalmentele fratilor Kouachi, cei doi suspecti in atentatul de la Charlie Hebdo.
Cateva minute mai tarziu, un schimb de focuri a avut loc in Seine-et-Marne, in dreptul Dammartin-en-Goële, in apropiere de zona unde au loc operatiunile de cautare a fratilor Cherif si Said Kouachi. Mai multi barbati aflati la bordul unei masini au tras in fortele de ordine. Potrivit Le Parisien, schimbul de focuri s-a soldat cu doi morti si 20 de raniti.
Potrivit iTélé, echipele GIGN aflate la fata locului au inceput negocierile cu autorii luarii de ostatici. Mediafax.ro

dammartin-en-go le
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005177 (s)