News Flash:

Parintii Andreei Tonciu s-au impacat, dupa ce au anuntat ca divorteaza din cauza menajerei

24 Mai 2022
308 Vizualizari | 0 Comentarii
Tonciu

In urma cu cateva saptamani, Andreea Tonciu anunta cu lacrimi in ochi chiar de ziua ei ca parintii ei urmeaza sa divorteze. Motivul ar fi fost infidelitatile tatalui Andreei, care si-a inselat sotia cu propria menajera. Acum, cei doi au revenit la sentimente la bune si deja bat in retragere.

,,In luna Martie, parintii s-au separat. Eu m-am purtat foarte frumos cu ea. Cat am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani si l-a dominat pe tatal meu ca sa aiba relatii intime cu el. Parintii mei au depus actele de divort, sunt foarte trista si de aceea am pastrat tacere atat de mult timp.

Mi-a fost mila de ea si am considerat-o ca pe o sora, i-am dat hainele mele. Venea sa faca curatenie la mine si la mama mea si ea a facut numai prostii si apoi venea cu tupeu sa stea la masa cu mine si mama mea in timp ce ea avea relatii intime cu tatal meu. Sunt daramata psihic si eu si mama mea”, a povestit ea la Pro TV.

Acum, cei doi nu mai vor sa divorteze si au decis ca cel mai bine este sa dea uitarii acel episod. Tonciu a marturisit la Xtra Night Show ca e fericita pentru ca ii vede din nou impreuna. Ea sustine ca nu ar fi avut de ce sa ajunga la divort din cauza unei astfel de femei, dupa patru decenii de mariaj.

'Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorteaza parintii). Stii care e problema? Nu poti sa ajungi sa faci un lucru dupa 40 de ani de casatorie, adica sa bagi un divort, din cauza unor domnisoare care sunt de moravuri usoare', a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005477 (s)