News Flash:

Papadia, un bun leac despre care se spune ca poate lupta cu cancerul, hepatita, bolile de ficat, rinichi, stomac … Iata cum sa o pregatesti

17 Aprilie 2018
61850 Vizualizari | 0 Comentarii
papadia

Papadia a fost o planta populara de mii de ani, si proprietatile sale medicinale au fost utilizate in tratamentul diferitelor boli si conditii de sanatate.

Detoxifica ficatul, stimuleaza productia de bila, regleaza nivelul de colesterol, trateaza alergiile, si este de mare ajutor pentru femeile gravide si femeile aflate in menopauza.
Cel mai bine este sa o consumi de la inceputul primaverii, in luna aprilie, si o poti recolta din locuri care nu sunt prea poluate. Tulpina este cea mai benefica parte, deoarece trateaza diabetul, purifica sangele, regleaza metabolismul, si trateaza problemele de stomac.

Frunzele sale sunt bogate in vitamine si pot fi adaugate la salate si diferite mese pentru a te ajuta sa pierzi in greutate si sa iei nutrientii necesari. Florile sale sunt folosite in prepararea siropului, care purifica sangele, ajuta la digestie si amelioreaza tusea.

Papadie: lupta impotriva cancerului si diverselor probleme de sanatate
Trebuie cureti radacinile, sa le tai si sa le lasi sa se usuce la aer proaspat, timp de 15 zile. Atunci cand acestea sunt uscate, vor fi crocante la atingere, si ar trebui sa le pastrezi intr-un borcan intr-un loc intunecat, rece.

Radacinile sunt extrem de benefice pentru ficat, vezica biliara, rinichi, si limfei, si eficient in a trata constipatia, acneea, hepatita, reumatism, constipatie, precum si chisturi, tumori si cancere.

Este deosebit de eficient si util in cazul bolilor de sex feminin si problemelor legate de alaptare.

Reteta de sirop – Ingrediente:

– 400 flori de papadie galbene
– 4 lamai taiate felii
– 4 portocale felii
– 3 litri de apa

Adauga ingredientele in apa si lasa-le astfel timp de 24 de ore. Apoi, se adauga 2 cani de zahar, si se fierb timp de o jumatate de minut. Cand amestecul devine gros si siropos, se indeparteaza de la caldura, si se toarna in borcane sterilizate. Folositi-l pentru a trata raceli comune, tuse persistente, si bronsita.

Reteta de ceai
Ceaiul de papadie se face din radacini uscate, tocate, si de frunze de papadie mixte. Ia o jumatate de lingurita de amestec si adauga-l la un pahar de apa pentru a prepara ceai.

Poti amesteca, de asemenea, 60 de grame de acest amestec cu 30 de grame de radacini de papadie uscata. Se adauga amestecul la 2,5 uncii de apa, si un pic de sare. Se fierbe timp de 20 de minute. Apoi se bea un pahar de trei ori pe zi.


papadia frunzele papadie radacinile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004547 (s)