News Flash:

Palatul Copiilor din Arad este scos la vanzare pentru 2,5 milioane de euro

9 August 2017
888 Vizualizari | 0 Comentarii
palatul copiilor arad
Palatul copiilor din Arad, intrat in portofoliul companiei de real-estate RE/MAX Romania, a fost scos la vanzare avand pretul de pornire de 2,5 milioane de euro, reprezentantii agentiei estimand ca tranzactia se va finaliza in aproape doi ani, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie.
„Ne asteptam ca potentialii cumparatori sa vina din zona investitorilor privati, de anvergura, care sa ȋsi doreasca randamente medii la ȋnchiriere de 7-8% pe an. De asemenea, mai avem ȋn vedere utilizatorii privati cu activitate ȋn educatie, sanatate, ȋn domeniul financiar-bancar sau hotelier. O alta varianta - mai putin probabila, totusi - este aceea a institutiilor publice”, a spus Beatrice Cioflica, broker si proprietar al RE/MAX Gold din Arad.
In ceea ce priveste destinatia, proprietatea ar fi potrivita pentru un hotel si/sau un restaurant, centru de ȋnvatare, locuinte sau spatii de birouri, conform reprezentantei companiei.
Palatul Copiilor este localizat pe bulevardul Revolutiei. Imobilul este delimitat, are un singur proprietar, este amplasat pe un teren de 2.495 mp, dispune de o suprafata utila de 2.220 mp si este format din 37 de camere. Cladirea combina elemente de arhitectura neoroman si neoromantice, iar usile si ferestrele sunt ornamentate, confectionate din lemn, se precizeaza in comunicat.
Cladirea necesita investitii de modernizare, ȋn functie de gradul de conversie, desi ȋn prezent se afla ȋntr-o stare buna, este functionala si utilizata de o institutie publica, precizeaa RE/MAX Romania. De exemplu, daca destinatia finala va fi un hotel, costurile ar fi cuprinse ȋntre 500 si 600 de euro/mp construit. Pentru spatiu de birouri, pretul pe mp construit se va situa ȋntre 200 si 250 de euro.

Biroul RE/MAX Gold din Arad are in portofoliu fosta Scoala Populara de Arta si imobilul ȋn care a functionat Bancorex.
RE/MAX activeaza in domeniul real-estate. Compania, infiintata in 1973 in Denver, are astazi peste 110.000 de agenti afiliati in 7.000 de birouri aflate in aproape 100 de tari din intreaga lume. In Europa, RE/MAX este prezent in 33 de tari, cu peste 1.700 birouri si 18.000 de agenti, continuand sa se extinda. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)