News Flash:

Doi adolescenti de 16 si 14 ani, cercetati dupa ce au furat o masina din parcarea unui bloc din localitatea hunedoreana Orastie

9 August 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
furt de masina1
Doi adolescenti de 14 si 16 ani sunt cercetati de politisti, dupa ce au furat un autoturism din parcarea unui bloc din municipiul Orastie, judetul Hunedoara.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara, politistii din municipiul Orastie au fost sesizati de un barbat cu privire la furtul unui autoturism.
”In urma cercetarilor, la scurt timp politistii Sectiei de Politie Rurala Orastie au descoperit in trafic autoturismul sustras, pe DJ707 L, intre localitatile Orastie si Pricaz. Politistii au pornit in urmarirea masinii, reusind oprirea acesteia pe strada Pricazului, din municipiul Orastie, stabilind ca autoturismul era condus de un minor de 16 ani, din Orastie, acesta fiind insotit de un alt minor, de 14 ani, tot din Orastie”, se arata in comunicat.
Politistii au intocmit dosar penal in acest caz pentru furt calificat si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere. 

cercetati politisti hunedoara orastie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009224 (s)