News Flash:

Orban: Dezbaterea si votul la motiunea de cenzura a PNL, vineri, de la ora 10.00

8 Iunie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
orban
Birourile permanente ale celor doua Camere au decis, luni, ca motiunea de cenzura a PNL sa fie citita luni, la ora 17.30, iar dezbaterea si votul sa fie vineri de la ora 10.00, a anuntat liderul deputatilor liberali, Ludovic Orban.
Orban a spus ca aceasta decizie a fost luata de majoritatea parlamentara si ca liberalii propusesera ca motiunea sa fie dezbatuta joi, in final stabilindu-se ca motiunea sa fie dezbatuta si votata vineri dimineata, de la ora 10.00.
”S-a decis ce a vrut majoritatea guvernamantala. Citirea motiunii de cenzura va fi astazi de la ora 17.30. Dazbaterea si votul asupra motiunii de cenzura incep vineri de la ora 10.00. Asta a fost propunerea majoritatii guvernamentale. Noi am solicitat, daca tot se citeste astazi motiunea, sa fie dezbaterea si votul la motiune joi, asa cum a fost procedura. A trecut propunerea majoritatii. Nu ma nemultumeste. In ceea ce ne priveste, noi vom fi mobilizati. Chiar daca ar fi pus motiunea de cenzura duminica, tot mobilizati am fi fost", a afirmat Ludovic Orban.
El a aratat ca vineri nu este o zi in care in mod uzual sa fie sedinte in plen: ”Vineri, de regula, este o zi care nu este zi de plen. In mod uzual, parlamentarii nu sunt foarte obisnuiti sa vina in plenul Camerei si al Senatului. In mod evident, fiind totusi o motiune de cenzura, sa aiba bunul simt si reprezentantii majoritatii guvernamentale sa faca bine sa vina la vot".
Liderul deputatilor liberali a mai spus ca PNL nu are inca un punct de vedere al UDMR privind motiunea de cenzura: "Nu avem inca un punct de vedere al UDMR. Cu parlamentarii PSD, UNPR, PC si PLR purtam negocieri individuale".
PNL a depus, vineri, la Parlament motiunea de cenzura la adresa Guvernului Ponta, care este semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul-democrat, restul fiind deputati si senatori PNL. Motiunea este intitulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005561 (s)