News Flash:

Orasul in care cersetorii castiga pe luna mai bine decat castigam noi in cativa ani! Oamenii obisnuiti merg sa cerseasca, se imbogatesc si revin la viata lor obisnuita. Nici politistilor nu le vine sa creada

17 Ianuarie 2018
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
cersit

Se stie deja faptul ca multi cersetori reusesc sa castige lunar sume importante, insa unii, care sunt cersetori profesionisti, s-ar putea sa ii faca sa planga pe cei care isi castiga banii mergand zilnic la birou opt ore si indeplinind numeroase sarcini.

Toata lumea stie deja ca orasul Dubai este un oras de lux, insa putini sunt cei care stiu ca este atat de bogat acest oras incat pana si cersetorii fac o avere intinzand mana zilnic. Sa cersesti in Dubai a devenit o treaba atat de infloritoare, incat sunt oameni care vin din Emiratele Arabe Unite cu viza pentru a cersi timp de trei luni in luxosul oras. Poate suna socant, insa cei mai norocosi ajung sa stranga chia si 73500 de dolari in numai o luna. Este mai mult decat castiga unii intr-un an intreg.

Cersetorii profesionisti profita de generozitatea si aviditatea cetatenilor bogati din Dubai si, in ciuda faptului ca s-a incercat eradicarea lor de catre politia locala, este in continuare un fenomen raspandit in oras.

Unele surse afirma ca exista acum bande arabe si asiatice care aduc cersetori in Dubai in mod legal si apoi iau majoritatea castigurilor lor.

Mai mult decat atat, acestia nu se multumesc cu sume mici, ci vor 1000 de Dh, care inseamna nici mai mult nici mai putin decat 270 de dolari americani.

„Ei conving oamenii cu povestile lor si isi castiga simpatia. Obisnuiam sa dau bani unor astfel de oameni la inceput. Mai tarziu mi-am dat seama ca acest lucru a devenit un fenomen si le-am ignorat povestile „, a declarat Nawal Al Naqbi, un rezident al Dubaiului, pentru The Khaleej Times .

Autoritatile locale au desfasurat campanii pe tot parcursul anului impotriva acestor cersetori profesionisti, mai ales dupa ce au descoperit cati bani au reusit sa-i prosteasca pe locuitorii bogati din Dubai. In 2016, politia a prins un cersetor care a facut mai mult de 270.000 de Dh (73.500 dolari) pe luna. El, ca majoritatea altor cersetori inteligenti din oras, era un „turist” cu o viza valabila pe trei luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005802 (s)