News Flash:

Oana Sîrbu a recunoscut! Nimeni nu s-ar fi gândit că face asta ca să arate impecabil

5 August 2022
932 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana S rbu

Oana Sîrbu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România . rolul ei din Liceenii a scris istorie și de atunci a făcut-o să rămân în atenția publicului. Este foarte apreciat atât pentru talentul ei inconfundabil, dar mai ales pentru felul în care arată. Toți cred că are un secret, așa că a decis să clarifice situația.

Oana Sîrbu, secretul unei siluete impecabile

Oana Sîrbu a ajuns la 54 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Concurează ușor cu femeile mult mai tinere și mulți au rugat-o să dezvăluie cum reușește să arate atât de bine. Toată lumea se întreabă dacă a apelat la ajutorul esteticianului și abia acum s-a aflat adevărul.

Oana Sîrbu face furori în continuare și este o prezență foarte plăcută. Toată lumea o admiră și vrea să știe de unde i se trage această frumusețe. Actrița a spus că nu are niciun secret, ci totul ține de faptul că a avut noroc de o genă foarte bună.

Le este recunoscătoare părinților pentru Frumusețea pe care a moștenit-o de la ei, dar mărturisește că foarte important este si echilibrul în viață, puterea de a duce un stil de viață sănătos, cu odihnă și o alimentație potrivită.

„Nu știu ce să spun… Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi.

Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a spus actrița.

Oana Sîrbu iubește vacanțele

Oana Sîrbu a mai spus și că are mare grijă de ea și încearcă să se răsfețe cât de des poate. Vedeta e foarte atentă la momentele de relaxare și la viața personală, așa că nu uită că uneori mai trebuie să aibă grijă și de ea.

Îi plac plimbările, vacantele și cel mai bine se relaxează cu muzica. În plus, actrița din filmul Liceenii este atentă la alimentație și la grăsimile bune și încearcă să se mențină în formă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006106 (s)