News Flash:

Oana Roman rupe tacerea: "Sunt dependenta de..."

29 Ianuarie 2017
2123 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman plange
Oana Roman apare tot mai des pe micile ecrane, desi a promis ca nu va mai avea aparitii, cel putin pentru o perioada. Fiica fostului premier a explicat de ce face acest lucru, un motiv la care nu se mai astepta nimeni.
Vedeta a incercat sa nu mai apara la televizor in perioada in care se vorbea despre despartirea ei de Marius Elisei, dar Oana recunoaste ca acest lucru a devenit foarte dificil pentru ea. 
"Am incercat sa stau departe de TV dar nu pot... recunosc... nu pot. E dependenta. Si nu e vorba de bani! Nu! Pt ca nu traiesc din aparitii tv. Dar, e vorba de ceea ce simt cand sunt acolo in platou... E adrenalina, pentru mine o stare de bine! Ce sa mai... e dependenta. Si mi-o asum. Ne mai vedem" a scris bruneta pe contul sau de socializare.
Anuntul a fost facut cand Oana Roman a aparut seara trecuta la emisiunea "Xtra Night Show", unde e anuntat ca urmeaza sa isi faca prima interventie de ordin estetic.
Oana Roman este fiica fostului premier al Romaniei Petre Roman si al Mioarei Roman. Ea este casatorita cu Marius Elisei. Cei doi s-au casatorit in vara anului 2014. La nunta a fost prezenta si fiica lor. Si asta pentru ca fata fostului premier al tarii a devenit mama pentru prima data pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la nastere. Ea a cantarit 2 kilograme si 300 de grame.
Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman si Marius Elisei si-au reinnoit juramintele la Biserica Sfantul Anton din Capitala. La slujba religioasa le-au fost alaturi nasii, cativa prieteni si Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua in care si-au reinnoit juramintele are o semnificatie importanta pentru Oana Roman si Marius Elisei. Ginerele fostului premier al Romaniei si-a serbat ziua de nastere. Marius Elisei a facut 30 de ani.

oana roman marius elisei adrenalina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006170 (s)