News Flash:

Anna Lesko face ravagii pe net! Iata ce imagine sexy a postat

27 Ianuarie 2017
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
anna lesko dieta
Anna Lesko a postat pe pagina de Facebook fotografie provocatoare. Imbracata sexycantareata a uitat de inhibitii si s-a pozat intr-o pozitie care starneste imaginatia oricarui barbat.
Anna Lesko e una dintre vedetele care face senzatie la fiecare aparitie. Joi, cantareata a postat pe pagina de Facebook o fotografie facuta dimineata, la cafea. Imaginea a strans peste 8.000 de like-uri si numeroase comentarii de la fani. Unele dintre ele nu tocmai placute.

"Nu inteleg de ce toate vedetele isi pun poze mai mult dezbracate decat imbracate?? De ce vreti sa atrageti atentia atat de mult?? Noi suntem interesati si ne place vocea voastra nu vrem sa va vedem goale . Mai aveti si copii. Ce exemplu le dati???", "Esti prea frumoasa si talentata ca sa fie nevoie sa pozezi asa. In plus, esti mama unui copil care in viitorul apropriat va folosi internetul", "De ce nu faci si un film porno... ori ca pozezi asa ori ca arati la lume cat de bine te descurci la pat e tot una, si e si la moda", i-au scris fanii pe Facebook.

Galerie Foto

anna_lesko_la_cafea
anna lesko facebook fotografie provocatoare sexy cantareata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007286 (s)