News Flash:

O trupa celebra va concerta la Timisoara

5 Mai 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Trupa HIM
Celebra trupa finlandeza HIM aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute formatii de rock si metal. Concertul va avea loc vineri, 31 iulie, in Parcul Rozelor.
De-a lungul celor peste 20 de ani de cariera, HIM a reusit sa-si formeze un sound unic, care imbina rock-ul alternativ cu gothic si metal. Din 1991, anul in care s-a lansat trupa si pana acum, grupul a scos pe piata opt albume de studio, fiind si singura formatie din Finlanda care a reusit sa castige discul de aur in Statele Unite ale Americii.
Cel mai nou material discografic al trupei a fost lansat in anul 2013 si s-a bucurat de succes, scrie tion.ro. Astfel, albumul a fost recompensat cu discul de platina atat in Finlanda, cat si in Germania.
Acum, la aproape 9 ani de la ultima vizita in Romania, HIM revine in tara, la Timisoara. Rockerii din zona de vest vor putea sa se bucure de un concert de neratat. De asemenea, evenimentul isi propune sa promoveze orasul de pe Bega pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.
Cei care vor sa se asigure ca prind un loc la concert pot sa-si procure deja biletele, iar acestea pot fi cumparate din reteaua Eventim. Primele 1000 de bilete vor putea fi achizitionate contra sumei de 115 lei, iar apoi pretul va ajunge la 135 de lei.
Concertul este organizat de Phoenix Entertainment, cu sprijinul Primariei Timisoara.

parcul rozelor timisoara rockerii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006925 (s)