News Flash:

Camelia Potec se marita

30 Aprilie 2015
2098 Vizualizari | 0 Comentarii
camelia potec
Mai multe reviste din Franta a au anuntat ca actualul prersedinte al Federatiei Romane de Natatie, Camelia Potec, 33 de ani, are un alt iubit si are si planuri demaritis. Prietenul ei e nimeni altul decat Philippe Lucas, cel care a antrenat-o mai bine de patru ani si care i-a fost alaturi in cele mai importante momente ale carierei.

Philippe Lucas in vasta 52 de ani, a fost casatorit, are un baiat si o fata, insa aceste detalii nu au speriat-o deloc pe romanca. Cel putin asa sustin revistele demondenitati din Franta. Potrivit acestora, Lucas si Potec au petrecut la inceputul lunii aprilie cateva zile in St. Tropez, localitate care ii e extrem de draga antrenorului. Acolo, Philippe si Camelia s-au relaxat impreuna cu un grup de prieteni. In cadru intim, Lucas i-ar fi anuntat ca urmeaza nunta cu fosta lui eleva, insa nu au stabilit inca detaliile ceremoniei.

Fostul antrenor al Cameliei a avut parte de o casnicie esuata, de pe urma careia are insa doi copii, un baiat, Tom, in varsta de zece ani, si o fata, Lou, cu doi ani mai mica. Philippe a avut si are probleme cu legea. A fost pus sub acuzare pentru furt, folosire de cecuri false si abuz de incredere si plasat sub control judiciar, in 2008, dar achitat la inceputul lui mai 2014. Cateva luni mai tarziu procurorii au facut apel, iar procesul este in desfasurare. Camelia Potec este campioana olimpica la proba de 200 m liber.

reviste franta camelia potec maritis philippe lucas antrenat nunta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)